Mozzarella + Stranda Spekeskinke til PIZZA = 💙

Lag en enkel og fristende pizza med rød tomatsaus, toppet med deilig mozzarella, ruccola, pinjekjerner og nyheten Stranda Spekeskinke til PIZZA 🍕

Lær mer om Spekeskinke til PIZZA

👩‍🍳 Dette trenger du

  • ​1 pizzabunn (medium stor)
  • 3 stk mozzarella
  • 1 pk ruccola
  • 50 g pinjekjerner
  • Tomatsaus (se oppskrift)
  • 1 pk (50 g) Stranda Spekeskinke til PIZZA. Nyhet!

Tomatsaus: 

  • 1 boks (400g) tomat på boks (San Marzano/Mutti)
  • 1 fedd hvitløk
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ss frisk basilikum
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1 ts kvernet pepper

Smak gjerne til med chili eller chiliflak. Alt blandes sammen og smakes til – klar til bruk.

Slik gjør du

Forvarm stekeovn til 230 grader.

Kutt så mozzarella i ca. fingertykke skiver på langs.

Stek pizzaen på nederste rille til den er gyllen (ca 10 minutter). Ta ut pizzaen av ovnen og legg den gjerne over på en rist.

Fordel biter av mozzarella, som du river opp i ønsket størrelse, utover pizzaen.

Fordel skiver av Stranda Spekeskinke til PIZZA utover den rykende varme pizzaen.

Toppes til slutt med ruccola-blader og pinjekjerner.