Minipai i airfryer
Med kun 4 ingredienser tryllere du frem disse lekre minipaiene med Strand askine og brie, på under 20 minu*er.
⭐Strandaskinke med og eller uten fe*rand smaker så godt og er perfekt å bruke 0l snacks.
Mini paiene smaker aller best nystekt, men kan også nytes lun og kald.
⭐Perfekt som snacks når du plutselig får en gjest eller 2 på besøk, eller o m du lager det 0l storfamiliens julebrønsj!
Ekstra gøy at de er lekende le* å lage!!
👩🍳 Dette trenger du
- 1 stk paideig
- 100g Strandaskinke; original eller renskåret uten fettkant
- 100 g brie
- 1 glass syltetøy med fiken og honning
- 1 egg til pensling (kan sløyfes)
Slik gjør du
Bruk en kopp eller en ring til å skjære ut små sirkler av paideigen.
Legg deigen i en muffinsform og form den litt oppover kanten, slik at den blir formet som en liten kopp
Prikk forsiktig med en gaffel i bunnen.
Stek paibunnene i aitfryer i 5 minutter på 185°c.
Ta ut paiene og legg en strandaskinke i hver kopp. Brett den slik at du får plass til hele.
Skjær opp brie i terninger og legg de oppå skinken. Avslutt med en liten teskje syltetøy på hver ost
Stek paiene på 175°C i ca. 7 minutter. Eller til osten er smeltet. Ha gjerne på finhakket frisk estragon eller andre friske urter om ønskelig.
Oppskrift og bilder er laget av Trude i @matpaaminutter.no
Bon Appétit