Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Personvern

Personvernerklæring


Grilstad AS, heretter omtalt ved merkenavnet Stranda, er opptatt av å håndtere dine
personopplysninger på en trygg og sikker måte, i tråd med gjeldende regelverk. Nedenfor finner du informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger som vi innhenter fra brukere av nettsidene våre, deltakere på konkurranser og i annen kommunikasjon med oss.
Stranda er behandlingsansvarlig for personopplysningene som vi behandler. Du er alltid
velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende vår behandling av
personopplysninger.

1. Personopplysninger som samles inn og behandles
Vi samler inn opplysninger for å kunne registrere deg i konkurranser, reklamasjoner og i andre sammenhenger for å kunne besvare henvendelser fra brukere og andre. Vi samler også inn opplysninger i forbindelse med våre avtaler med leverandører og andre samarbeidspartnere. Vi behandler følgende personopplysninger i denne sammenheng: Navn, epostadresse, telefonnummer, adresse, samt øvrige opplysninger som er oppgis ved henvendelser til oss eller er nødvendige for å følge opp henvendelser eller utføre aktiviteter eller tjenester. 

Det er frivillig for deg å gi oss dine personopplysninger, men dersom vi ikke får de nødvendige opplysningene kan det hende vi ikke vil være i stand å besvare dine henvendelser. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsidene våre. Informasjonskapsler brukes primært for å måle trafikk og optimalisere tjenesten. Se mer om vår bruk av informasjonskapsler nederst på siden. Vi anvender også informasjonskapsler gjennom vår tilstedeværelse i sosiale medier. Når du besøker våre sider i sosiale medier samler den sosiale mediekanaler inn personopplysninger som benyttes til å utarbeide statistikk og markedsføring gjennom den sosiale kanalen. Stranda har ikke tilgang til de personopplysningene som samles inn, men vi får tilgang til anonymisert statistikk
som er utarbeidet av den sosiale mediekanalen på basis av de innsamlede opplysningene.

2.  Bruk av databehandler
I enkelte tilfeller vil vi overføre personopplysninger til våre samarbeidspartnere og leverandører, som for eksempel IT-leverandører, markedsføringsbedrifter, tilbydere av
kundetilfredshetsundersøkelser, utstedere av nyhetsbrev etc. Disse mottakerne behandler
personopplysninger på våre vegne og kun i samsvar med våre instrukser.

3. Utlevering av personopplysninger
Vi vil også kunne utlevere dine opplysninger til eksterne tredjeparter dersom det er påkrevd ved lov. eller inngår som en del av eksempelvis en konkurranse hvor du deltar. Dette kan være offentlige myndigheter som fører tilsyn med markedsføring med videre.

4. Hvor lenge vi lagrer personopplysninger
Vi lagrer aldri personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for det formål opplysningene ble samlet inn for. Vi vil enten permanent anonymisere eller på sikkert vis slette de av dine personopplysninger som vi ikke lenger har behov for.

5. Dine rettigheter som registrert
Som registrert har du, med visse forbehold, rett til:
• Å få Strandas bekreftelse på om personopplysninger om deg behandles, og, dersom det
er tilfellet, innsyn i personopplysningene og informasjon om behandlingen;
• Å få eventuelle uriktige personopplysninger om deg selv korrigert av Stranda uten
ugrunnet opphold, og å få ufullstendige personopplysninger komplettert;
• Å få personopplysninger om deg selv slettet;
• Å motta personopplysninger om deg selv som du har gitt til Stranda og å overføre disse til
en annen behandlingsansvarlig uten at Stranda hindrer dette;
• Å protestere mot behandlingen av personopplysninger om deg selv;
• Å klage på behandlingen til tilsynsmyndigheten (i Norge: Datatilsynet); og
• Å når som helst trekke tilbake et eventuelt samtykke gitt til Stranda.

Stranda benytter seg ikke av automatiserte avgjørelser.

6. Endringer i vår personvernerklæring
Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 5. juni 2019. Vi forbeholder oss retten til å endre den fra tid til annen og oppfordrer deg til å gjøre deg kjent med innholdet i erklæringen med jevne mellomrom.

7. Kontakt
Dersom du har spørsmål til innholdet i denne erklæringen, ønsker å utøve dine rettigheter eller har andre henvendelser, er du velkommen til å kontakte oss på firmapost@grilstad.no.
 
Informasjon om informasjonskapsler 

Stranda benytter informasjonskapsler (også kalt cookies) på denne websiden for å gi deg en best mulig opplevelse. Dette er en tekstfil som lagres på din maskin, og som legger til rette for ulike funksjoner. Ved å benytte nettsiden vår samtykker du til at vi kan bruke dem i din nettleser. Mange nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke ønsker dette, kan du endre innstillinger rett i nettleseren. På Nettvett.no kan du lese om hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonsskapsler. Vær oppmerksom på at begrensning eller blokkering av informasjonskapsler kan påvirke brukeropplevelsen av våre sider. Informasjonen i informasjonskapslene brukes til å analysere og velge ut reklame basert på dine interesser. 

Kilde: Google Analytics
Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter som videre brukes for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. Det vil si at informasjonen kun sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor disse kommer fra og hvilke sider de besøker. Informasjonskapsler Google: _unam, _utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmz, _ga, gat. Les mer om de ulike og deres funksjon hos Google.

Kilde: Facebook
Formål: Samle informasjon om besøkende for å tilpasse markedsføring på Facebook. Informasjonskapsler: Facebook Connect, Facebook Custom Audience. Les mer om disse hos Facebook.

Kilde: Stranda.no / Wondercode
Formål: Håndtere status gjennom ditt besøk på nettsiden.
Informasjonskapsler: .ASPXAUTH, ASP.NET_Sessionld
Varighet: Session