Strandaskinke innbakt i brød 4 Over 60 min Krever litt Vis alle oppskrifter Send på SMS Avbryt Send Send på e-post Avbryt Send Fremgangsmåte 1. Bland alt det tørre i en bolle, hell så i vannet. 2. Kna dette til det blir en smidig deig. 3. Settes til heving, til dobbel størrelse. 4. Kna så deigen sammen igjen, og del den i fire deler. 5. Kjevle hver del til en rektangulær flate. 6. Varm olivenolje og hvitløk i pannen til det brunes litt. Fordel så oljen utover deigen. 7. Legg på tynne skiver av fennikel og Strandaskinke og pepper etter smak. 8. Rull sammen deigen til en pølse, og skjær i ca. 1 cm tykke skiver. 9. Etterheves i 15 minutter. 10. Pensle med olivenolje før de settes i ovnen i 15-20 minutter til de er gyldne. Ingredienser 150 g Strandaskinke 1 kg speltmel 250 g rugmel 1/2 pose tørrgjær 1 ts salt 4 dl romtemperert vann 4 ss olivenolje 3 fedd hvitløk, finhakket 1 fennikel, skjært i tynne skiver Stranda produkt i oppskriften Strandaskinke Bruk gjerne Løvtynn Strandaskinke