Gå til innholdet

STRANDA WESTFALER MED TOMATSALSA

  • 4
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

Skrell og finhakk sjalottløk, kutt plommetomater i små biter, finhakk grønn chili

og basilikum. Bland alt i en bolle med 4 ss olivenolje, Tabasco og balsamico.

Smak til med salt og pepper.

Riv 2 loffskiver opp i mindre biter, vend inn med 2 ss olivenolje og stek i stekepanne

på middels varme til de begynner å få litt farge, kjøl dem så ned.

Fordel Stranda Westfaler ut over 4 tallerkener, legg deretter på tomatsalsa,

revet parmesan, litt ekstra basilikumblader og olivenolje.

Ingredienser

  • 2 stk. sjalottløk
  • 4 stk. plommetomater
  • 1 stk. grønn chili
  • 1/2 bunt basilikum
  • 100 g parmesan
  • 2 skiver loff
  • 6 ss olivenolje
  • 2 ss balsamico
  • 1/2 ts Tabasco
  • Salt
  • Pepper

Stranda produkt i oppskriften

70 g

Stranda Fjordskinke

Tapas med en norsk VRI. Passer både som middag og kos til kvelds!