Gå til innholdet
Allergisøk (0)

STRANDA SPEKET BIFF MED POTETER OG REVET EGG

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

  • 1 stk mangler navn
  • 400 g småpoteter
  • 4 stk. egg
  • 1 stk. rødløk
  • 1/2 beger seterrømme
  • 3 ss ramsløkpesto
  • 1/2 bunt brønnkarse

Kok småpoteter i 15-20 minutter, og kok eggene i ca. 9-10 minutter.

Når eggene er ferdig kokt skrelles de og rives grovt på et rivjern.

Bland sammen seterrømmen med 3 ss ramsløkpesto.

Skrell og finhakk rødløk.

Legg de nykokte potetene utover et serveringsfat og knus lett med en gaffel,

ha over skiver av Stranda Speket Biff (gjerne kuttet i mindre biter), revet egg,

ramsløkdressing, rødløk og brønnkarse og server med en gang

Adam_knust_potet_speketbiff_m_egg2