Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Strandaskinke-chips med dipp

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

  • 150 g Strandaskinke
  • 1 agurk
  • 1 pakke stangselleri
  • 1/2 honningmelom
  • 3 dl kesam
  • 1 ts pepperrot fra tube
  • 1 fedd hvitløk
  • 3 ss limesaft

1. Legg Strandaskinke på et stekebrett med bakepapir. Dekk over med et nytt papir og legg gjerne på to spiseskjeer for å holde bakepapiret på plass.

2. Stekes i ovnen på 200 C i ca. 10 minutter til de er knasende sprø.

3. Kutt grønnsaker og melon i biter. Melon og spekeskinke passer veldig godt sammen, men her kan du velge fritt de grønnsakene du liker best. Kutt opp i strimler så de passer til å dippe.

4. Bland kesam, finhakket hvitløk og pepperrot i en liten bolle. 
   Smak til med lime og pepper.

Serveres på et stort fat som snacks.

skinke_chips_CMYK