Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Grissini med parmesankrem og Strandaskinke

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

  • 10 skiver Strandaskinke
  • 3 dl mel
  • 150 g romtemperert smør
  • 3 ss olje
  • 1 dl vann
  • 1,5 dl revet vellagret ost, f.eks. Jarlsberg
  • 1,5 dl crème fraîce
  • 2 dl grovhakket parmesan
  • pepper
  • eventuelt finhakket basilikum

Grissini:

1. Bland mel, smør og ost. pTilsett vann og olje.

2. Rull lange, smale pinner av deigen, ca. 1 cm brede og 15 cm lange.

3. Legg de på bakepapir og stek i ovnen til de er gyldne, ca. 25 minutter på 180 C.

Parmesankrem:

1. Grovhakk parmesanosten.

2. Bland crème fraîche med parmesanosten og smak til med pepper og eventuelt basilikum.

Surr Strandaskinke rundt brødpinnene, bruk ca. 2 skiver pr. pinne og server sammen med parmesankremen.

breadsticks

Tips til oppskriften

Brødpinnene kan smaksettes etter ønske før de stekes, for eksempel med krydder, sesamfrø, maldonsalt eller revet parmesan.

Stranda produkt i oppskriften