Gå til innholdet

Strandaskinke i ruller med fetaost-krem

  • 4
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

1. Finhakk to fedd hvitløk og bland med fetaosten i en bolle.

2. Rør inn creme fraiche og sitronsaft til en jevn blanding.

3. Topp fetaost-kremen med oregano og tilsett salt og pepper etter smak.

4. Plasser en passende mengde fetaost-krem på Strandaskinken i lengderetning. Rull spekeskinken sammen. Bruk evt. tannpirker eller lignende for å holde rullene sammen.

5. Strø oregano på toppen og ser server gjerne med dekorative sitronbåter på siden.

Ingredienser

  • 1 blokk fetaost
  • 2 fedd finhakket hvitløk
  • 2 ss creme fraiche
  • 2 ss sitronsaft
  • Fersk oregano
  • 80 g Strandaskinke
  • 1 g Sitron

Stranda produkt i oppskriften

135 g

Strandaskinke

Passer perfekt som lørdagskos eller til tapas, fingermat!