Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Torske-cheviche med granateple

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

  • 400 g fersk beinfri torsk
  • saften av 1 - 2 lime
  • saften av 1 - 2 sitroner
  • 1/2 rød chili
  • 1 halvt granateple eller finhakket grønt eple
  • 150 g Strandaskinke
  • salt og pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 1 neve koriander

1. Skjær torsken i tynne skiver.

2. Finhakk chili og press saften ut av sitron og lime.

3. Fordel sitrussaften i en skål sammen med fisken og granateplekjernene. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet i minst en time.

4. Ta ut fisken, og legg opp til servering.

5. Kutt Strandaskinke i små biter og varm den lett i pannen til den blir sprø.

6. Hell sprøstekt Strandaskinke over chevichen rett før du serverer, sammen med litt olivenolje, salt og pepper. Topp med koriander.

torskeceviche