Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Tagliatelle med spinat, pesto og Strandaskinke

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

  • 40 g pinjekjerner
  • 1 plante basilikum
  • 1 dl ekstra virgin olivenolje
  • 2 stk hvitløksfedd
  • 2 ss revet parmeasanost eller manchego
  • 450 g tagliatelle
  • 100 g grovt revet parmeasan eller manchego
  • Babyspinat
  • Strandaskinke

1. Start med å lage pestoen ved å riste pinjekjernene i pannen til de er lett gylne. Hold de i bevegelse da de blir lett brent.

2. Bland resten av ingrediensene til pestoen sammen ved bruk av stavmikser eller blender.

3. Tilsett olivenolje litt og litt til du har en passe flytende konsistens på pestoen.

4. Kok pasta etter anvisning på pakken.

5. Sil av pastaen, rør inn pesto og riv Strandaskinke over.

6. Server med raspet parmeasanost eller manchego og frisk spinat.

pasta_spinat