Gå til innholdet

Tagliatelle med spinat, pesto og Strandaskinke

  • 4
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

1. Start med å lage pestoen ved å riste pinjekjernene i pannen til de er lett gylne. Hold de i bevegelse da de blir lett brent.

2. Bland resten av ingrediensene til pestoen sammen ved bruk av stavmikser eller blender.

3. Tilsett olivenolje litt og litt til du har en passe flytende konsistens på pestoen.

4. Kok pasta etter anvisning på pakken.

5. Sil av pastaen, rør inn pesto og riv Strandaskinke over.

6. Server med raspet parmeasanost eller manchego og frisk spinat.

Ingredienser

  • 40 g pinjekjerner
  • 1 plante basilikum
  • 1 dl ekstra virgin olivenolje
  • 2 stk hvitløksfedd
  • 2 ss revet parmeasanost eller manchego
  • 450 g tagliatelle
  • 100 g grovt revet parmeasan eller manchego
  • Babyspinat
  • Strandaskinke

Stranda produkt i oppskriften

135 g

Strandaskinke

Det finnes mange ferdige pestoer i butikken også - enkelt om du har litt dårlig tid!