Gå til innholdet

Pizza med Strandaskinke

  • 2
  • 30-60 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

  1. Bland og kna deigen. Deigkonsistensen skal være fast og fin.
  2. Sett den på heving på et lunt sted i ca. en halv time.
  3. Formvarm ovnet til 250 grader.
  4. Kjevle ut to emner og smør på pizzasaus.
  5. Topp med revne biter av fersk mozarella, tynne skiver av squash som du godt kan la få en runde i grillstekepannen hvis du vil imponere!
  6. Ha over pinjekjerner og cherrytomater.
  7. Stek pizzaene nederst i ovning i ca. 10 minutter.
  8. Legg på Strandaskinke de siste par minuttene.
  9. Legg på ruccolasalat før servering.
  10. Godt med litt olivenolje og nykvernet pepper over til slutt.

Ingredienser

  • Deig:
  • 8 dl hvetemel
  • 3 dl lunket vann
  • 1 pose tørrgjær
  • 1 knivsodd salt
  • Fyll:
  • 8 skiver Strandaskinke
  • 1 beger tomatsaus til pizza
  • 1 stk ferske Mozzarella
  • 0,5 stk grønn eller gul squash
  • 1 pakke cherrytomater
  • 2 never ruccolasalat
  • god olivenolje
  • pepper

Stranda produkt i oppskriften

135 g

Strandaskinke

Du kan også bruke en ferdig pizzadeig