Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Quesadilla med Strandaskinke

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

  • 12 skiver Strandaskinke
  • 8 tortillas
  • 1 pk revet mozzarella
  • 1 chili
  • 1 neve fersk koriander
  • 1/2 rødløk i ringer
  • 1 lime

1. Legg frem fire tortillas og fordel mozzarella utover dem. Sett litt ost til side for å drysse over til slutt.

2. Legg over 3 skiver Strandaskinke på hver av tortillaen og strø finhakket chili over. Velg chili etter hva du liker best, sterke eller milde varianter.

3. Dryss over resterende ost og legg over tortilla nummer to.

4. Stek de lett i pannen til osten smelter og tortillasene begynner å bli gylne og sprø i kantene.

5. Del de opp i serveringsstykker med et pizzahjul og server med rødløk, fersk koriander og lime.

Quesedilla_CMYK